Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Látnivalók & Kultúra cikkek

  • 402 cikk

Elhordott hegy, magányos torony, térkép a táj – Kedvenc fényképeink 2019-ből 2019. 12. 30.

Fotósaink 2019-ben is bejárták a Balaton térségét, és csodás képeket készítettek. Megörökítettek hegyet, völgyet, bikát, embert, házat, romot és persze sok csodát.

12 nyugodt hely a Balatonnál, ahol kiélvezhetjük az ünnepeket 2019. 12. 23.

Kápolnák, sétányok, templomromok és olyan könnyű túraútvonalak következnek, amelyek tökéletesen alkalmasak a téli feltöltődéshez.

Ezt tényleg ott vetted? – Last minute karácsonyi ajándékötletek Balaton-rajongóknak 2019. 12. 18.

Élmények, kézműves termékek, könyvek és borok - csupa olyan ajándék, amivel boldoggá tehetsz egy Balaton-rajongót. Összegyűjtöttünk néhány izgalmas meglepetést.

Ércbe öntött életmű – Balatoni szobraival búcsúzunk Varga Imrétől 2019. 12. 15.

Siófok jó ideje tudatosan gyűjti a köztéri Varga Imre-szobrokat. Az elhunyt művész hét fontos városbéli alkotásával emlékezünk rá.

Kilátóra fel! Innen nézd a Balatont: A kenesei soós-hegyi kilátó 2019. 12. 12.

A tragikus sorsú Soós Lajos költőről elnevezett hegyen található az egyszintes kilátó, amiről belátni a Balaton teljes keleti medencéjét.

5 könyv, aminek ott a helye a Balaton-rajongók polcán 2019. 12. 12.

Kitalált és igaz balatoni történetek, egy pékség születésének sztorija, valamint tragikus sorsú zsidó családok története is megelevenedik a kötetek lapjain.

Ilyen, ha az adventi vásár, a helyi gasztro és a korcsolyapálya a Balaton-parton találkozik 2019. 12. 09.

Az élettel teli téli Balatont zászlajukra tűző gasztropionírok megint megmutatták, hogy érdemes 0 fok alatt is elzarándokolni a tóhoz.

Kilátóra fel! Innen nézd a Balatont: A becehegyi Szentháromság-kápolna 2019. 12. 06.

Hibátlan adottságú helyre építették a 20. század legelején a Szentháromság-kápolnát. A Becehegyről jól rálátni Fonyódra, Badacsonyra és persze a Balatonra is.

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben