Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Látnivalók & Kultúra cikkek

  • 284 cikk

Az út a fontos, nem a cél - A Balaton legszebb panorámaútjai II. 2018. 07. 20.

Szép dolog biciklizni, de ha az ember autóba pattan, akkor is varázslatos panorámautakon gördülhet végig a balatoni tájon. Íme 10 útvonal elragadó kilátással.

Ilyen faházakba költözünk, ha mindenből elegünk lesz: kitört a Kabinláz Hello Wood táborában 2018. 07. 20.

Hét, lakhatásra is alkalmas kabinház épült Csórompusztán, egyetlen hét alatt. A mobil, közösségi létre tervezett faházakba mi is beköltöznénk.

Klippremier! Kiss Tibiék telefonnal készítettek klipet a Balatonról írt számukhoz 2018. 07. 18.

"Holtodiglan, holtomiglan, horgonyragasztó iszapban" - énekli Kiss Tibi és Vastag Gábor. Az Aranyakkord formációt a Balaton ihlette meg. A klip elsőként nálunk látható.

Kihajtogatható útikönyv személyes emlékekből - Séllei Nóra diplomamunkája a Balatonról szól 2018. 07. 17.

Séllei Nóra, a Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatója személyes történeteit egy dizájnos, "kedvcsináló" balatoni útikönyvbe gyűjtötte össze.

Iránytűt adunk Magyarországhoz – megjelent a We Love Hungary útikönyv 2018. 07. 13.

Idén útra keltünk, hogy a környéket ismerő helyi arcok segítségével összegyűjtsük négy magyarországi régió legjobb helyeit.

Minden hatalom az üdülő pártvezéreké - bejártuk az aligai pártüdülőt 2018. 07. 13.

Káderek fürdőgatyáját, Castro ellopott Pannoniáját és Kádár János pecaszigetét is megismerhetjük a Hosszúlépés aligai sétáján.

Várva várt nyitások, remek koncertek és sportesemények - hétvégi balatoni tippjeink 2018. 07. 13.

A nyár talán első olyan hétvégéje közeleg, amelyre forróságot és felhőtlen napsütést ígér a meteorológia. Végre itt a Balaton-átúszás és koncertektől is hangos a part.

„Amikor egy dalt megírok, az igazi skizoid élmény a számomra” 2018. 07. 12.

Jónás Vera az egyik legelismertebb hazai dalszerző-énekessé nőtte ki magát, az elmúlt időszakban pedig ismét új irányokba kalandozott. Badacsonytomajra a duóval érkezik.

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben