Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Látnivalók & Kultúra cikkek

  • 369 cikk

Kilátóra fel! Innen nézd a Balatont: A tihanyi Csúcs-hegy 2019. 09. 13.

A hegy nevéből egyértelmű: ez a Tihanyi-félsziget csúcsa, ahonnan belátni a Sajkodi-öblöt és falvait, Tihanyt, a déli part egy részét és a Balaton nyugati medencéjét.

Piknikezz, túrázz, borozz, fesztiválozz! - 10 kihagyhatatlan őszi program a Balatonon 2019. 09. 12.

Az élet akkor sem áll meg a Balatonnál, ha lehullanak a falevelek, és túl hideg a víz a strandoláshoz: ősszel is egymást érik a gasztrofesztiválok, koncertek és túrák.

"Nem cél, hogy olyan tömeg legyen Bogláron, mint egy fesztiválos nagyszínpad előtt" 2019. 09. 11.

A MOL Nagyon Balaton ötletgazdái elmesélték, mit tartanak a legnagyobb sikersztorinak az idei nyáron, és melyik volt a legforróbb évszak legemlékezetesebb pillanata.

Családi kriptából neoavantgárd kiállítótér: a boglári Kék és Vörös kápolna története 2019. 09. 10.

Családi sírboltnak készültek, majd a hetvenes években a hazai neoavantgárd legjelentősebb bemutatótereinek adtak otthont. Most is galériaként működnek a nyári időszakban.

Kilátóra fel! Innen nézd a Balatont: Haláp 2019. 09. 06.

Bemutatjuk a hegyet, aminek a kráterében is megkapó a kilátás, ahonnan egyformán látni a Badacsonyt és a Somlót, és még nyaktörő túra sem kell a megmászásához.

Budapesten mutatták be, Boglár jelképe lett – A Gömbkilátó története régi fotókon 2019. 08. 30.

Mítoszok lengik be a boglári Várdombot és a Gömbkilátót is, ahol hamarosan a Balaton Pikniket tartják. Morcheeba és José González lép fel itt hamarosan.

Kilátóra fel! Innen nézd a Balatont: Gulács 2019. 08. 30.

Nyaktörő mutatvány feljutni a majdnem 400 méteres csúcsra, de a kilátásért és a csúcshódításért is megéri. Csak aztán a lefelé vezető útra kell egy kicsit figyelni.

Ahol híres emberek villái mesélnek a múltról – Idén 125 éves Bélatelep 2019. 08. 28.

Nagy urak költöztek a 19. század végétől a fonyódi hegyre, hogy újonnan épült villáikból csodálják a Badacsonyt. Bélatelep a déli part kincse, de veszélyben van.

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben