Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Építészeti fejlesztéseiért tüntették ki a MÁV-ot

Látnivalók & Kultúra - Cikkek

2017. november 7., kedd — We Love Balaton

Fotó: epiteszforum.hu

A vasúttársaság Pro Architectura díjat kapott.

Pro Architectura díjat kapott „építészeti fejlesztési tevékenységéért” a MÁV az építészkamarától – adta hírül a hirbalaton.hu. A vasúttársaság beruházásai közül kiemelték többek között a balatonszentgyörgyi és a keszthelyi vasútállomás felújítását, amelyekről már mi is beszámoltunk korábban.

Fotó: epiteszforum.hu

A vállalat nagyjából 7300 kilométeres pályahálózatához több mint 10 000 épület tartozik, amelyek funkciója, mérete, kora és állapota meglepően változatos, jelentős része pedig védettséget élvez. A MÁV sikeresnek bizonyult pályázati anyaga a cég 2012 és 2017 közötti főépítészi tevékenységét mutatta be a legjelentősebb épületfelújítási munkákon keresztül: „A felvételi épületek – azon túl, hogy megjelenítik egy-egy korszak ipari és építészeti örökségét – a mai napig a települések legfontosabb közintézményei közé tartoznak.”

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben