Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Google-kurzus érkezik Balatonfüredre

Látnivalók & Kultúra - Cikkek

2017. október 12., csütörtök — We Love Balaton

Fotó: Fraunholcz Attila

A világcég a Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen tart workshopot négy magyar városban.

Négy magyarországi nagyvárosban – Balatonfüred mellett Sopronban, Nyíregyházán és a fővárosban – is tart ingyenes Digital Turisztikai Workshopot a Google a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együtt a hazai turisztikai ágazat kis- és középvállalkozásai számára. Céljuk a digitális kompetenciák fejlesztése, ehhez pedig a turisztikai példákat és esettanulmányokat is bemutatnak az előadók.

Fotó: Fraunholcz Attila

A szervezők szerint „az internet a gazdasági fejlődés egyik legfontosabb motorja, ezért fontos, hogy mind a profitorientált cégek, mind a nonprofit szervezetek, alkotók és kulturális intézmények részt vehessenek olyan képzéseken, amelyek fejlesztik a digitális tudást.” A három órás ágazati workshopon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, azonban érdemes minél gyorsabban jelentkezni, mivel maximum százan vehetnek részt az eseményen.

  • október 18. (szerda) – Balatonfüred (A regisztrációhoz kattint ide!)
  • október 26. (szerda) – Sopron (A regisztrációhoz kattint ide!)
  • november 9. (csütörtök) – Nyíregyháza (A regisztrációhoz kattint ide!)
  • december 7. (csütörtök) – Google Ground, Budapest

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben