Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Han Solóval és számos sikerfilmmel indítják a szezont a balatoni kertmozik

Látnivalók & Kultúra - Cikkek

2018. május 15., kedd — Rutai Lili

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Magyar és külföldi sikerfilmek és újdonságok is szerepelnek a fövenyesi és a balatonakali kertmozik júniusi repertoárjában.

Fövenyes kertmozi

8242 Balatonudvari-Fövenyes, Mozi utca 1.
+36 20 418 1861

"Elkészült a Fövenyes Kertmozi történetének legütősebb júniusi műsora! Sok sikerfilmmel és szerdánként válogatott művészfilmekkel várunk mindenkit a mi kis paradicsomunkban" - írják a kertmozi Facebook oldalán, ahol már elérhető a teljes júniusi program.

Fövenyesen a Lajkó - Cigány az űrben című magyar vígjátékkal kezdődik a vetítési szezon, Balatonakaliban pedig a Han Solo: Egy Star Wars-történetet lehet megnézni június elsején. Később olyan filmeket csíphetünk el a két kertmoziban, mint a Táncterápia című angol romantikus vígjáték, az új Bosszúállók-film, a Végtelen háború, de vetíteni fogják az Ocean's 8-et és a Vad Balatont is. 

Balatonakali kertmozi

8243 Balatonakali, Petőfi Sándor utca 2.
+36 20 418 1861

A Fövenyes Kertmozi a fövenyesi strand és a vasútállomás között helyezkedik el - a vízből és a szárazföldről is könnyen megközelíthető. Gyerek és kutyabarát, a retró hangulat mellé pedig házi popcorn és üditő dukál. A balatoni csillagos ég pedig a már ötven éves múltra visszatekintő Balatonakali Kertmoziban is jócskán hozzáad a filmélményhez.

További infókért és friss hírekért kövessétek őket a Facebookon vagy a balatonmozi.hu oldalon.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben