Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Hivatalosan is kutyabarát lett a Völgy

Látnivalók & Kultúra - Cikkek

2017. július 10., hétfő — We Love Balaton

Itatótálkákkal és prémium jutalomfalatokkal várja a Művészetek Völgye a kutyusokat, akik ettől az évtől kezdve a Csigabuszon is utazhatnak.

Művészetek Völgye 2017

2017. július 28., péntek
2017. július 30., vasárnap

@ Kapolcs és a környező falvak
Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend

A Művészetek Völgyének szervezői a kutyabarát.hu-val közösen indított akciójuk keretében a tíznapos rendezvény öt helyszínén helyeznek majd ki itatótálkát és prémium jutalomfalatot a kutyával érkezőknek, valamint a résztvevő települések között közlekedő Csigabusz járatain is lehet majd szállítani a házikedvenceket. Idén kutyabarát udvarokként tarthatjuk számon a Harcsa Veronika Udvart, a Momentán Udvart, a MOL Nagyon Balaton Panoráma Színpadát, a Nemzeti Színteret és a Fonó Udvar–Kocsor Házat.

Fotó: Művészetek Völgye

„[N]agy örömünkre szolgál, hogy idén már hivatalosan is a kutyabarát fesztiválok sorába tartozunk. Szeretnénk megmutatni, hogy a kulturális programok és a felelős kutyatartás remekül megférnek egymás mellett” – mondta el Oszkó-Jakab Natália program- és marketingigazgató. Sziládi-Kovács Tibor, a kutyabarát.hu alapítója megjegyezte, hogy mindennek feltételei is vannak, hiszen „a kutyatulajdonosoknak be kell tartani a «kutyabarát etikett» előírásait, hiszen csak így lehet minden látogató számára felhőtlen a kikapcsolódás és természetesen az előadásokat sem szabad megzavarni”. Ennek érdekében a következő tanácsokat ajánlják a kutyás fesztiválozók figyelmébe:

  • Kutyádat tartsd pórázon, figyelj rá, hiszen őt is több inger éri és a tömegben nyoma is veszhet!
  • Ne hagyd a kutyádat egyedül a fesztivál területén: a melegben hőgutát kaphat, de el is tűnhet!
  • Rendszeresen sétáljatok, mozgasd meg a fesztivál programjaitól kissé távolabb húzódva, hogy ő is ki tudjon kapcsolni egy kicsit!
  • A koncertekhez soha ne vidd közel, a hangos zene és a tömeg megijesztheti!
  • Szedd fel kutyád után a kutyapiszkot!
  • Figyelj rá, hogy ne lopkodjon ételt az asztalokról vagy nehogy alkoholos italba kóstoljon bele véletlenül!
  • Soha ne felejtsd el: ahogy kutyatartóként viselkedsz, az alapján is megítélik a kutyásokat! Légy tekintettel arra, hogy a fesztivál csak kutyabarát, és nem kutyás rendezvény.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben