Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Látványos karácsonyfával üzeni magáról Badacsony, hogy nyitva van

Látnivalók & Kultúra - Cikkek

2017. december 21., csütörtök — We Love Balaton

Szigligeten lőttek az ágyúval, Badacsonyban pedig kigyulladtak a karácsonyi fények a szőlőben. Nincs szó északi parti hadüzenetről. Épp ellenkezőleg.

Gilvesy premier kóstoló & Pláne évzáró

3500 FT
2017. december 30., szombat 19:00:00
2017. december 31., vasárnap 0:30:00

@ Pláne Badacsony

8261 Badacsonytomaj, Park u. 18.
+36 20 482 8084

Korábban írtunk arról, hogy hét badacsonyi vendéglátós összefogott, és közösen hirdetik, hogy Badacsony ilyenkor télen is nyitva tart. Ez pedig nem csak abból derül ki, hogy az év végét menő borkóstolóval és kéknyelű pezsgős, mangalica virslizős túrával lehet zárni, hanem a hétvégén felkapcsolt adventi kivilágításból is.

Nem véletlen, hogy a szigligeti vár ágyúdörrenésére kapcsolták fel a karácsonyfát a szőlőben: ezzel is szeretnék jelezni, hogy a két település összefogott, és együtt sok programot tudnak kínálni idén télen. A szigligeti strandon műjégpálya épült, beüzemelték az új szaunát, ezt pedig jól ki tudják egészíteni a badacsonyi vendéglátók.

Újévkor ráadásul idén is megrendezik a hagyományos újévi csobbanást, amikor annyi a feladat, hogy a vakmerő jelentkezők a néhány fokos Balatonból kihozzanak egy karácsonyfát. A finn népszokásnak is beillő happening meglepően népszerű, ezen a videón jól látszik, 2016-ban hogyan ugrottak kb. százan vízbe január 1-jén.

Íme, az ünnepi fények Badacsonyban:

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben