Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Vigyázz, mert ez a hely nincsen egész évben nyitva. Mielőtt elindulsz, nézd meg a nyitva tartást!

Balatonfenyves kertmozi

Látnivalók & Kultúra - Mozik & Színházak

A Balatonfenyvesi Turisztikai Egyesületnek köszönhetően egy-két éve debütált, igényes és változatos filmeket lehet nézni a balatonfenyvesi kertmoziban, amikor épp nem zumbaórát vezényelnek le az építmény területén. A családias hangulatú vetítések idejére műanyag székeket tesznek ki a vászon elé, amiket utána szabadon közelebb is lehet egymáshoz húzni, ha többen szeretnétek a hozott pokróc alá bebújni.

Csipegetésre popcornt kínálnak egy kis asztalkáról, mellé szeszes italt ugyan nem, de üdítőt lehet vásárolni a kertmozi területén, ami ma Kultúrtér név alatt üzemel. Jó hír a szomszédos településekről érkezőknek, hogy a balatonfenyvesi kertmozi a vasútállomáshoz nagyon közel, az út túloldalán fekszik; a rossz viszont az, hogy a film vége nem mindig esik egybe az utolsó vonat indulásának időpontjával.

Cikkek erről a helyről


Elérhetőség

8646 Balatonfenyves, Kölcsey utca 14.
+36 70 304 0440 +36 85 460 500
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Nyitva tartás

Szeptember és június között zárva tart

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

A Konyhám

8646 Balatonfenyves, Balatonpart utca
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben