Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Vigyázz, mert ez a hely nincsen egész évben nyitva. Mielőtt elindulsz, nézd meg a nyitva tartást!

Balatonfüredi vitorláskikötő és hajóállomás

Látnivalók & Kultúra - Látnivalók

A Balatonról - Közlekedés

Balatonfüred legszebb részén, a Tagore sétány mentén húzódik a Baharthoz tartozó, 70 férőhelyes kikötő, kapujában Bujtor István szobrával. De nem csak ez az egy kultikus szobor található itt, Pásztor János Halász és a Révész című párosa is délcegen őrzi a partszakaszt. Utóbbihoz legenda is kapcsolódik, mely szerint, aki megsimogatja a csizmájukat, egész biztos, hogy újra visszatér ebbe a szép kis városba.

A közelben olyan vendéglátóhelyek sorakoznak, mint a gyönyörű kilátással megáldott Vitorlás Étterem és Vitorlázeum, de, ha málnás-grillázs tortás fagyit szeretnénk kóstolni, a Bagaméri is egy rövid sétára található. Borozni a Balatoni Borok Házába, sütizni pedig a Kedvesbe ülhetünk be a környéken.

Akinek hajózni támadna kedve, Balatonfüredről az alábbi településekre juthat el közvetlenül: Siófok, Tihany, Csopak, Alsóörs, Balatonalmádi, Balatonkenese.

Elérhetőség

8230 Balatonfüred, Tagore sétány
+36 20 418 3132 +36 87 342 230
Módosítanál? Küldd el!

Nyitva tartás

November és március között zárva tart

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Programok

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben