Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Hubertlaki-tó (Bakonyi Gyilkos-tó)

Látnivalók & Kultúra - Látnivalók

Bakonybél közelében mesterségesen felduzzasztott tavacska bújik meg a völgyben, amelyet Hubertlaki-tó, illetve a „bakonyi Gyilkos-tó” néven is ismernek a túrázók. Ez utóbbi nevet nagytestvére, az erdélyi Gyilkos-tó után kaphatta, hiszen a vízzel elárasztott területhez hasonlóan itt is fák csonkjai láthatóak.

Emellett a környékén gőték és más ritka kétéltűek is felbukkanhatnak. Az Esterházyaknak vadászkastélya is állt itt, de leégett, helyén pedig az erdőgazdaság által üzemeltetett kulcsosház áll. A Bakonybéltől kb. 3,5 kilométerre található Emil-réttől kiindulva csodaszép könnyű útvonalon közelíthető meg a kirándulóhely.


Elérhetőség

8564 Ugod, Hubertlaki-tó
+36 89 513 100
Módosítanál? Küldd el!

Nyitva tartás

Bakonyerdő Zrt. Bakonybéli Erdészeténél hétköznapokon kérhető behajtási engedély (8427 Bakonybél, Szent Gellért tér 7.).

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Programok

Európai Mobilitási Hét 2019

Alsóörs, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonszabadi, Balatonszőlős, Balatonvilágos, Enying, Kapoly, Kaposvár, Kővágószőlős, Kulcs, Marcali, Sóly, Tamási, Tapolca, Veszprém, Zalakaros, Zalaszántó, Zalaszentgrót, Zalaszentiván, Zalaszentlőrinc és Zirc

Holnap, 0:00
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben