Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Átmenetileg zárva
UPDATE: A várban fejlesztési munkálatok zajlanak több ütemben. 2019. szeptember 2-től a rekonstrukció második ütemének nagyobb munkálatai miatt a vár 2020 áprilisáig zárva tart.

A Balaton inkább a kápolnáké, kilátóké és templomoké, mint a váraké, így Szigliget vára különleges szerepet tölt be, nem véletlenül érdemelte ki „a Balaton vára” címet.

Jelenleg ez a Balaton partjának egyetlen látogatható vára, ahol egész évben koncertekkel, kiállításokkal, interaktív programokkal várják mindazokat, akik felsétálnak a 750 éves erődítményhez. Érdemes még ellátogatni a barokk konyhába, a Várkápolnába és megnézni az Ófaluban látható fegyverkiállítást is.

Egy picike játszóteret is találtok, amely Kő Boldizsár munkája, a Várkávézóban pedig érdemes egy finom fagyival vagy kávéval zárni a napot a várhegy lábánál.

Elérhetőség

8264 Szigliget, Kisfaludy utca 26.
+36 87 461 355
Módosítanál? Küldd el!

Nyitva tartás

Az aktuális nyitva tartásért kattints ide!

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben