Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Több balatoni települést is díjaztak Virágos Magyarország versenyen

Látnivalók & Kultúra - Cikkek

2017. november 20., hétfő — We Love Balaton

Fotó: Virágos Magyarország - Facebook

Balatonfüred fődíjas, Herend és Paloznak különdíjas lett, Veszprém pedig az egész országot képviseli majd a virágos városok rangadóján.

Hangvilla

8200 Veszprém, Brusznyai utca 2.
+36 88 889 180

A 24. Virágos Magyarország környezetszépítő versenyen Veszprém lett az egyik fődíjas, aki Magyarországot képviseli majd a jövő évi Entente Florale Europe-on – írja az MTI. A megmérettetésen összesen 108 díjat – köztük 5 fődíjat – osztottak ki: Balatonfüred is fődíjas lett, a Magyar Turisztikai Ügynökség turisztikai különdíját pedig Herend és Paloznak kapta. A versenyt szervező Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója, Guller Zoltán a veszprémi Hangvillában rendezett eredményhirdetésen elmondta, hogy hét éve nem neveztek olyan sokan, mint az idei versenyre.

Fotó: Virágos Magyarország - Facebook

A magyar verseny szervesen kapcsolódik az Entente Florale Europe-hoz, amely több mint három évtizedes múltra tekint vissza. A 9 ország mintegy 25 ezer települését tömörítő megmérettetésen eddig 10 arany-, 26 ezüst- és 10 bronzérmet szereztek a hazai települések, további 10-et pedig Európa-díjjal jutalmaztak. Idén Tihany arany-, Kaposvár pedig ezüstérmet nyert a döntőn.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben