Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Toplisták (Látnivalók & Kultúra)

  • 69 cikk

A déli part legszebb kilátásától a vonyarci halászok legendájáig – 8 balatoni kápolna, amelyeket egyszer látni kell 2019. 10. 10.

Összegyűjtüttünk néhány különleges kápolnát a szőlőtermés védelméért emelt kegyhelyektől a lázadó művészek törzshelyén át a Balaton egyik hátborzongató helyéig.

Mit mászunk meg idén? – 10 gyönyörű tanúhegy a Balaton-felvidékről 2019. 10. 01.

Furán nézel, ha társalgásban előkerül a Haláp? Nem tudod elhelyezni a Tóti-hegyet a térképen? Bizonytalan vagy, melyik balatoni hegy tanúhegy? E cikkel segítünk!

Piknikezz, túrázz, borozz, fesztiválozz! - 10 kihagyhatatlan őszi program a Balatonon 2019. 09. 12.

Az élet akkor sem áll meg a Balatonnál, ha lehullanak a falevelek, és túl hideg a víz a strandoláshoz: ősszel is egymást érik a gasztrofesztiválok, koncertek és túrák.

Az óvóhelytől a fényűző villákig – 5 érdekes balatoni sétatúra 2019. 08. 13.

Kedvenc városi sétáinkat gyűjtöttük össze, amelyekben krimibe illő bűnügyek, pezsgőző versenylovak is szerepelnek, a bálozókon megbotránkozó angol úrral egyetemben.

7 különleges tó a Balaton környékén, ha más vízpartot keresnénk 2019. 08. 13.

Nagy tó a Balaton, aminek vannak kistestvérei is. Mindegyiknek más a története, bányatavat, víztározót, halastavat és vulkanikus tavat is lelni a környéken.

Gyertek, Perseidák! – 5 helyszín, ahonnan érdemes nézni a csillaghullást 2019. 08. 12.

Elmondjuk, honnan érdemes nézni a csillagokat az augusztusi estéken, nektek csak a pokrócokról, a zseblámpáról és egy pohár borról kell gondoskodni.

Hét különleges balatoni épület, amit szívesen látnánk megmentve 2019. 07. 31.

Sok ikonikus és szép épület áll a Balaton térségében, melyek jobb sorsra lennének érdemesek. Ezekre ráférne a felújítás és funkcióval ellátás.

Az első Kossuth-szobortól az amerikai bombázókig – 8 balatoni szobor története 2019. 07. 30.

Tudtad, hogy Széplakon van egy szobor, mely egykor a Kossuth teret díszítette? És hogy egy szigligeti dűlőn amerikai pilóták emlékműve áll? Kedvenc különös szobraink.

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben