Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Versvonatot indítanak József Attila emlékére

Látnivalók & Kultúra - Cikkek

2017. november 28., kedd — We Love Balaton

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

Hobótól a Kávészünetig sokan fellépnek a Budapest-Balatonszárszó távon.

József Attila Versvonatot indít december 3-án a IX. kerületi önkormányzat a költő halálának 80. évfordulója alkalmából – derül ki a kerület vezetésének szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből. A Ferencváros és Balatonszárszó – azaz a költő szülőhelye és utolsó napjainak színhelye – közötti utazás és a visszaút során fellép Jordán Tamás, Földes László „Hobo”, Sebő Ferenc, Posta Victor és Farkas Ádám, valamint az Ostinato és a Kávészünet zenekarok.

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

József Attila Emlékház

8624 Balatonszárszó, József Attila utca 7.
+36 30 864 9134

A vonat menetrendjének része majdnem négy órányi fakultatív programlehetőség Balatonszárszón: a programok között szerepel az adventi vásár meglátogatása, tárlatvezetés a helyi emlékházban, Anna Ivanova és Ortutay Tamás képzőművészek alkotásainak, illetve Tallián Mariann és Lázár Balázs színművészek műsorának megtekintése. Nehéz figyelmen kívül hagyni, hogy kicsit furcsa József Attila halálára vonatúttal emlékezni, de az utazás során fellépők névsora alapján igényes műsorra számítunk.

A megvásárolható jegycsomagokról és a fakultatív programokról részletes információért kattints ide!

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben