Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Idén is megrendezik a Balaton legtudatosabb spirituális életmódfesztiválját, az Evernesst. Közel háromszáz hazai és külföldi előadóval, oktatókkal és szellemi vezetőkkel találkozhattok, új helyszínen, az alsóörsi Pelso Campingben. Az ötnapos rendezvény célja, hogy mindenki magára összpontosíthasson, és megtalálja a számára legalkalmasabb önkifejezési formát, legyen szó táncróljógáról vagy zenéről.


 • Oktatók és vezetők
Megszámlálhatatlan előadást hallgathatunk meg spiritualitásról, agykontrollról, meditációról, testi és lelki egészségről, a sikerről, a boldogság megtalálásáról, az intimitásról, az életről...

Jakupcsek Gabriella, Vámos Miklós, Laár András, Gyuri bácsi a füvesember, Mooji, Ganga Mira, Laár András, Deborah Sundahl, Domján Áron, Soma Mamagésa, Kereszty András, Bérczes Ádám, Rába Géza, Takács Tamás, Gánti Bence, Egedi-Kovács Melinda és még sokan mások osztják meg veletek tapasztalataikat. 
 • Jóga és mozgás
Külön helyszínt kapnak idén a hazai és külföldi jógaoktatók, és egyéb mozgásformák képviselői, köztük Kriston Andrea, Kiss Zoltán Nitai, Diószegi Ádám, Roman Kouzmenko, Medvegy Gergely, Boaz Nahaissi és Seres Zoltán.
 • Zene
A zenei paletta sokszínűségéről Palya Bea, a Samsara Boulevard, Pangani, Bársony Bálint hangterapeuta, Pablo Arellano, Hevesi Tamás, Tücsök Szabi és számos tehetséges művész.


 • Az Everness idén is a gyermekbarát, 14 éves korig a belépés és a szállás is ingyenes, valamint zenei programokkal, kézműves foglalkozásokkal, és jógaoktatással várják a fiatal fesztiválozókat.
 • A házikedvenceket sem kell otthon hagynotok. A jólnevelt, közösséghez szokott kutyákat örömmel látják a szervezők.
 • Az ételudvarban a húsevők, a vegetáriánusok és a vegán étrendűek is találnak majd finom falatokat. 


Bérletárak:

 • Fesztivál bérlet: 28 800 Ft
 • Hétvégi bérlet: 25 800 Ft
 • Kedvezményes bérlet (diák, nyugdíjas, mozgáskorlátozott): 25 800 Ft
 • Napi jegy (csütörtök): 9 800 Ft
 • Napi jegy (péntek, szombat): 14 800 Ft
Részletes program ITT.
Jegyvásárlás ITT.

Hasonló tartalmak

Kultúra

365 Oldtimer Kiállítás

December elsején nyílt meg a különleges járműkiállítás, a 365 Oldtimer. Az egész évben látogatható rendezvény gazdag és változatos gyűjteményt kínál, az autóipar sokszínűségét megvilágítva, és kiemelt figyelmet szán az oktatásra is. A 365 Oldtimer Kiállítás büszkélkedhet három olyan autóval, amelyek közül csak egy-egy létezik a világon. A legkorosabb jármű a gyűjteményben, a Renault Skiff Labourdette Carrose éppen most 110 éves. Megtekinthető a Galambos József alkotta Ford T modell truck (1926) is, amivel régen még jeget árultak Amerikában, és ami idővel az autóipar egyik alapkövévé vált.

Kultúra

Macskafogó a Corvinban

December 9-én és 10-én minden idők legjobb magyar rajzfilmjét nézhetjük újra 15:30 órai kezdettel, a Corvin moziban. Ternovszky Béla rendező és Nepp József író 1986-ban készült, minden korosztály számára egyaránt szórakoztató rajzfilmje tökéletesen egyesíti magában a kaland-, a gengszter- és a kémfilmek legszebb hagyományait, és utánozhatatlan humorával egyúttal kacagtatóan parodizálja is ezeket a zsánereket.

Kultúra

Sárkány Éve Lampion Fesztivál a Biodómnál

A Sárkány Éve Lampion Fesztivál egy színes és varázslatos világba vezet, amely a fény és árnyék játékával vár bennünket december 16-tól február 24-ig. Az Állatkerti körúton lévő Biodóm kertjében a kínai kultúra iránt érdeklődőket mindenképp megszólítja, de a családosoknak is érdemes belépni ezen a mágikus kapun, hiszen bent 5-8 méteres installációk fogadnak, a sétányon haladva pedig karibi flamingókkal, sarkvidéki jegesmedvékkel, játékos csimpánzokkal, egzotikus állatokkal is találkozhatunk.

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Neked ajánlott

A