Hagyományos disznóvágásra és az azt követő lakomára hívják az üres hasú vendégeket Köveskálra november 26-án, szombaton. A program első fele, a böllér munkájának megtekintése fakultatív, ezután szállítják a malacot a Mi a Kő-be, ahol az ételekkel és a finom borokkal folytatódik a nap.

Menü
A reggeli resztelt máj és hagymás vér lesz. Ebédre elkészül a pecsenye, a hurka, kolbász, a szalonna, sütik a zsírt, a töpörtyűt. Vacsorára sem maradunk éhen: orja leves, toros káposzta, friss hurka és kolbász lesz a menü.

Ár
Az egész napos program ára 14000Ft/fő, ami tartalmazza az összes fogást, forralt bort, pálinkát, teát, az étkezések mellé egy-egy pohár bort.

Szállás
Szállásigényeket a Mi a Kő és a Káli Art Inn tud fogadni.