A Művészetek Völgyében 33. alkalommal ünnepelik 10 napon át közel 3000 programmal – például irodalommal, színházzal, fotográfiával, képzőművészettel – az alkotás örömét Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden.

A fesztivál nagyszínpadán, a Panoráma színpadon olyan zenekarokra számíthattok idén, mint például a 30Y, a Bohemian Betyars, a Carson Coma, az Esti Kornél, Beton.Hofi, az Ivan & the Parazol, a Platon Karataev és a Quimby. A Romani Design-nál kiállításokat és divatbemutatót nézhettek meg, az Analóg udvarban fotótechnikákkal ismerkedhettek, a fesztivál irodalmi origója pedig ezúttal is a Vecsei H. Miklós vezette POKET Zsebkönyvek Udvara lesz. Újdonság, hogy ebben az évben több múzeum is csatlakozik a Művészetek Völgyéhez, például a Néprajzi Múzeum, a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ vagy a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum.

A számtalan helyszín a „fesztivál a fesztiválban” érzést nyújtja, ahol a hatalmas kulturális kínálat mindenkinek jó lehetőséget biztosít arra, hogy felfedezzen valami újat és izgalmasat a színes programkavalkádban.

A három kiemelt helyszín között ingyenes Csigabusszal utazhattok, a Budapest-Kapolcs útvonalon pedig külön buszjáratok indulnak, amivel könnyen eljuthattok a fesztiválra akár egy napra is.

Címkék