látnivalók & kultúra

aktív

éjszakai élet

gasztró

szerkesztés

NYERJ 2 SZEMÉLYES WELLNESS HÉTVÉGÉT A MALA GARDENBE!

Program adatok

Heti téma: "Megszálltuk a Balatont"
Időtartam: augusztus 17-31.
Hashtag: #nagyonbalaton és #balcsiszallas

Nyeremény:

2 személyes wellness hétvége
a siófoki Mala Garden**** hotelbe.

HETI KÜLDETÉS

Kempingezés a haverokkal, esetleg szállás a nagyinál a nyaralóban vagy hétvége egy csodás luxushotelben a Balaton partján? Te hol és hogyan töltöd a nyarat?
Posztolj képet/videót ""Megszálltuk a Balatont"" témában és NYERJ!
Légy színes, laza és próbáld meg kifejezni a legbohémabb éned egy képen vagy videón!A kreativitást ezúttal is díjazzuk, hiszen a legegyedibb fotó/videó készítője viheti el a 2 személyes wellness hétvégét a siófoki Mala Garden**** hotelbe!NYEREMÉNYJÁTÉK MENETE


Posztolj egy képet/videót nyilvános Instagram vagy Twitter oldaladon #nagyonbalaton és #balcsiszallas hashtaggel 2015. augusztus 17-31. között "Balcsi szállás" témában és nyerj 2 személyes wellness hétvégét a siófoki Mala Garden**** hotelbe.


VAGY a FŐDÍJAT, a nyár végén kisorsolásra kerülő JÖVŐ ÉVI BELÉPŐJEGYEIDET A LEGNAGYOBB FESZTIVÁLOKRA!

-------

TUDNIVALÓK

A játék során 3 hónapon át a Nagyon Balaton erre a célra kialakított aloldala nyújt segítséget a játékosok számára, ahol 2 hetente új nyeremények, programajánlók és Balatonnal kapcsolatos cikkek, összeállítások várják őket.

A résztvevők élményeiket Instagramjuk segítségével kép vagy videó formátumban oszthatják meg, amelyeket moderálást követően közzéteszünk.

A heti nyeremény szeptember 14. és december 23. között váltható be a siófoki Mala Garden**** hotelbe a szabad helyek függvényében, akár hétköznapokon is. A foglaláshoz előzetes egyeztetés szükséges.

További részletekért keresd fel a program weboldalát.

Hasonló tartalmak

Admin mode