Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

látnivalók & kultúra Aktív éjszakai élet Gasztró

NYERJ PÁROS VIP KÁLIBULI BELÉPŐT + SKIZO BORCSOMAGOT!

  • Heti téma: balatoni borok
  • Időtartam: június 15. és 21. 
  • Nyeremény: Kálibuli páros VIP borkóstoló jegyek + Skizo borcsomag
  • Hashtag: #nagyonbalaton és #winebalaton


HETI KÜLDETÉS

Szelfizz borásszal vagy posztolj képet/videót kedvenc balatoni dűlődről/borteraszodról/borodról és nyerj! A kreativitást ezúttal is díjazzuk, hiszen a legegyedibb fotó készítője viheti el az eheti nyereményeinket.


NYEREMÉNYJÁTÉK MENETE

Posztolj egy képet nyilvános Instagram oldaladon #nagyonbalaton és #winebalaton hashtaggel 2015. június 15. és 21. között "balatoni borok" témában és nyerd meg a *Kálibulira szóló páros VIP borkóstoló jegyeket és Skizo borcsomagot.

VAGY a FŐDÍJAT, a nyár végén kisorsolásra kerülő JÖVŐ ÉVI BELÉPŐJEGYEIDET A LEGNAGYOBB FESZTIVÁLOKRA!

A játék során 3 hónapon át a Nagyon Balaton erre a célra kialakított aloldala nyújt segítséget a játékosok számára, ahol 2 hetente új nyeremények, programajánlók és Balatonnal kapcsolatos cikkek, összeállítások várják őket. 

A résztvevők élményeiket Instagramjuk segítségével kép vagy videó formátumban oszthatják meg, amelyeket moderálást követően közzéteszünk. 
További részletekért keresd fel a program weboldalát.

*Kálibuli VIP Borkóstoló jegyek (a kóstolójegyek 12.00-18.00 között válthatók be, érvényes a kitelepülő borászatok által kínált tételekből 24 kóstolóra, nem érvényes a menüsorra, érvényes a napközbeni és az esti programokra való belépésre 10.30-23.00. Értéke: 13500 Ft)

-------

TOVÁBBI NYEREMÉNYJÁTÉKOK

Június 22-28.
Nyeremények: Balcsi style csomag

Június 29. - Július 5.
Nyeremények: MasterCard Balaton Sound páros jegy + Kislaki borválogatás

Július 6-12.
Nyeremények: Laposa 2 személyre 6 tételes borkóstoló egy vegyestállal

Július 13-19.
Nyeremények: páros, 5 napos, rugalmas bérlet a Művészetek völgyére + Pura Vida Dine (2 főre szóló vacsora fejenként egy pohár borral)

Július 20-26.
Küldetés: 
Nyeremények: 4 jegy a Yacht Balaton party-ra + Két fős vacsorameghívás egy-egy pohár borral a balatonfüredi Matrózba

Július 27. - augusztus 2.
Nyeremények: Paloznaki Jazz Piknik páros bérlet + 6 palack Homola bor

Augusztus 3-9.
Nyeremények: B my Lake páros bérlet + ingyenes leutazás az Oszkár telekocsival

Augusztus 10-16.
Nyeremények: Strand - Nagyon Zene Fesztivál páros bérlet + ingyenes leutazás az Oszkár telekocsival

Augusztus 17-31.
Nyeremények: Sportcsomag a MOL felajánlásával

Hasonló tartalmak

Kultúra

365 Oldtimer Kiállítás

December elsején nyílt meg a különleges járműkiállítás, a 365 Oldtimer. Az egész évben látogatható rendezvény gazdag és változatos gyűjteményt kínál, az autóipar sokszínűségét megvilágítva, és kiemelt figyelmet szán az oktatásra is. A 365 Oldtimer Kiállítás büszkélkedhet három olyan autóval, amelyek közül csak egy-egy létezik a világon. A legkorosabb jármű a gyűjteményben, a Renault Skiff Labourdette Carrose éppen most 110 éves. Megtekinthető a Galambos József alkotta Ford T modell truck (1926) is, amivel régen még jeget árultak Amerikában, és ami idővel az autóipar egyik alapkövévé vált.

Kultúra

Macskafogó a Corvinban

December 9-én és 10-én minden idők legjobb magyar rajzfilmjét nézhetjük újra 15:30 órai kezdettel, a Corvin moziban. Ternovszky Béla rendező és Nepp József író 1986-ban készült, minden korosztály számára egyaránt szórakoztató rajzfilmje tökéletesen egyesíti magában a kaland-, a gengszter- és a kémfilmek legszebb hagyományait, és utánozhatatlan humorával egyúttal kacagtatóan parodizálja is ezeket a zsánereket.

Kultúra

Sárkány Éve Lampion Fesztivál a Biodómnál

A Sárkány Éve Lampion Fesztivál egy színes és varázslatos világba vezet, amely a fény és árnyék játékával vár bennünket december 16-tól február 24-ig. Az Állatkerti körúton lévő Biodóm kertjében a kínai kultúra iránt érdeklődőket mindenképp megszólítja, de a családosoknak is érdemes belépni ezen a mágikus kapun, hiszen bent 5-8 méteres installációk fogadnak, a sétányon haladva pedig karibi flamingókkal, sarkvidéki jegesmedvékkel, játékos csimpánzokkal, egzotikus állatokkal is találkozhatunk.

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Neked ajánlott

A