éjszakai élet

szerkesztés

Paloznaki Jazzpiknik 2021

Program adatai

Idén 9. alkalommal látja vendégül a jazz, a funk és a soul szerelmeseit a mesés Paloznak július 29-31. között. A Jazzpikniknek köszönhetően a festői Balaton-felvidéken, a fűben piknikezve, klubkoncerteket hallgatva, a műfaj nemzetközi sztárjainak dallamával kísérve élvezhetjük a balatoni nyarat.

A Paloznaki Jazzpiknik Nagyszínpadának fellépői: július 29-én, csütörtökön Mario Biondi viszi a nyitóeseményt, őt követi a legendás Gipsy Kings – a koncertek előtt és után Jazzkovács Lászlóval hangolódik a fesztiválélményekre éhes közönség. Július 30-án, pénteken a Mörk lép fel, majd Rúzsa Magdi hangja tölti be a paloznaki dűlőket, végül az est a DELADAP utánozhatatlan elektroszving dallamaival folytatódik. A szombati záróest valódi megkoronázása a három napnak: július 31-én a Manaky nyitja az estet, őt követi a De Phazz német jazz kollektíva, majd a világhírű holland szaxofon-királynő, Candy Dulfer lép fel, végül a Kraak&Smaak Live Band utánozhatatlan hangjai töltik be a piknikezők szívét.
 
A Nagyszínpad nemzetközi fellépői mellett a jazz széles spektrumán mutatkoznak be a magyar szekcióban a műfaj jeles hazai képviselői a Fábián Juli, az Audi Jazz Stage és a Taittinger Pezsgőterasz színpadokon.

További információkat ezen a linken találtok, a napi programbontást pedig itt tudjátok megnézni. 

Hasonló tartalmak

Admin mode