éjszakai élet

szerkesztés

Paloznaki Jazzpiknik 2021

Program adatai

A tavaly (kétszer is) elmaradt Paloznaki Jazzpiknik idén hatalmas lendülettel és felejthetetlen programokkal tér vissza, nagy nevekkel készülnek a szervezők július 29-31. között, péntektől vasárnapig. 

A 9. Paloznaki Jazzpikniken a festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben piknikezve, egyedi gasztroélményekkel gazdagodva, klubkoncerteket hallgatva, a jazz, a funk és a soul nemzetközi sztárjainak dallamai kíséretében térhetünk vissza kedvenc fesztiválunkra. Idei újdonság a Jazzpiknik és a Nekem a Balaton kollaborációja, és mint minden évben, a Paloznaki Jazzpiknik most is segíti bevétele egy részével a rászorulókat: idén az Együtt az Autistákért Alapítványt támogatja a fesztivál.
 
PROGRAMOK

  • július 29. (péntek): Mario Biondi,  Al McKay’s Earth, Wind and Fire Experience
  • július 30. (szombat): Mörk, Rúzsa Magdi, Saya Noé, Swing á la Django & Herrer Sára, Sárik Péter Trió & Falusi Mariann
  • július 31. (vasárnap): De Phazz, Candy Dulfer, Kraak & Smaak Live Band, Sebestyén Patrik Sextet, Nagy Emma Quintet, Anima Sound System Jazz Session, Amoeba


Jegyek és bérletek itt kaphatók minden kategóriában: a napijegyek mellett két- és háromnapos bérletek, illetve VIP-jegyek és bérletek is vásárolhatók. A teljes programot ezen a linken találjátok.

Hasonló tartalmak

Admin mode