Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Két tanévvel ezelőtt került a Veszprémi Zeneművészeti Szakközépiskola és AMI programjai közé egy új ötlet, a Presto koncertek sorozata. E koncertek az eredeti elképzelések szerint a zeneiskolás növendékeknek szólnak, a hangversenyek célja a gyerekek koncertlátogatásra szoktatása.

Hangverseny-időpontok

2015. május 19. (kedd), 15:00

A presto zenei szakkifejezés az elnevezésben arra utal, hogy a koncertek rövidek, gyorsan lezajlanak, a műsorok úgy kerülnek összeállításra, hogy rövid konferálással, tapssal együtt 30 percbe beleférjenek. A Presto koncertek az idei tanév során hét alkalommal kerülnek megrendezésre, a közreműködők az intézmény művésztanárai. A hangversenyek a zeneiskola Csermák-termében kerülnek megrendezésre.

A koncertek ingyenesek, a programsorozat jellege miatt a hétköznapi öltözet megfelelő.

 

Hasonló tartalmak

Szabadidő Szponzorált

GOBUDA Advent

Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja a GOBUDA Mall családi programokkal vár bennünket december 6. és 9. között: ingyenes Gryllus Vilmos és Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertre számíthatunk, és lesz népzenei hangszersimogató adventi rézfúvós koncerttel, valamint digitális játéksarok, kézműves foglalkozás és arcfestés is.

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Kultúra

Pulpbrother (US): Sorry I forgot the pizza I was supposed to deliver

November végén amerikai kultművész érkezik a budai minigalériába, a Start Galéria Budapestbe, amit érdemes megnézni a pop-art kedvelőinek. Ha Pulpbrother sikerének titkát boncolgatjuk, olyan címkék kerülnek elő, mint a humor, olykor a fekete humor is. Rendkívül profán, szarkasztikus, csípős és mindig flegma – mégis áthatja az életigenlés.

Shopping Kultúra

PANEL Contemporary: Karácsonyi képzőművészeti kiállítás és vásár

A Faur Zsófi Galéria karácsonyi képzőművészeti kiállítással és vásárral könnyíti meg az ünnepek előtti ajándékhajszát: december 22-ig minden hétköznap 12:00-től 18 óráig nézelődhetünk a galéria művészeinek alkotásai között.

Neked ajánlott

A