aktív

szerkesztés

Vuelta BringaMánia Tour de Balaton

Bemutató

A Vuelta Sportiroda csapata Balatonföldvárról induló tókerülő kerékpáros túráját ismét megszervezi BringaMánia Tour de Balaton néven. Az indulók Balatonföldvárról közösen tekernek Balatonboglár felé és késő délután Siófok felől érkeznek vissza a rajthoz. A BringaMánia Tour de Balaton öt távon vár, így biztosan megtalálod a számodra megfelelő túrát!

Távok:

 • Balaton_206  
  A 206 km-es, embert próbáló túra szombaton reggel (pontosabban hajnali) 6 órakor indul és az óramutató járásával megegyező irányba kerüli meg a tavat. Igazi erőpróba a legelszántabbaknak! 

 • Balaton_146
  Szintén reggel 6 órakor induló bringás erőpróba, Tihanyi kompozással. Rövidebb, de még mindig kihívást jelentő 146 kilométeres tekerés a nyugati medence körül, amit a közös kompozás tesz még nagyobb élménnyé. Szántódra visszaérve már csak néhány kilométert kell tekerni a balatonföldvári rendezvényközpontig.

 • Balaton_86 
  Balatonföldvárról szombaton 10 órakor indul a harmadik túra, amelynek távja „csak” 86 km. Ők Szántód felé veszik az irányt, és egy rövid tekerés után komppal szelik át a Balatont. A Tihanyba érkezés után az útvonal  megegyezik a 206 kilométeres táv útvonalával, tehát Tihany után ők is a jobb oldalon láthatják a tavat menet közben. 

 • Balaton_32
  Egy táv kifejezetten a családoknak! Azoknak ajánljuk, akik szívesen nekivágnának a gyerkőcökkel egy kellemes, Balaton-parti bringatúrának. A tempó kényelmes, az összesen 32 km-es táv nem túl hosszú, ideális hétvégi program az egész családnak. Félúton egy hosszabb pihenő és meglepetés programok várják a kicsiket és nagyokat!

 • Balaton_6 
  Bringás köröcske gyerekeknek és kisgyermekes családoknak. A rendezvényközpontból induló Balaton 6 köröcskén a gyerekek is bringázhatnak egy jót.

Előnevezni április 29-ig lehet ITT.

Hasonló tartalmak

Admin mode