éjszakai élet

szerkesztés

Yacht Balaton Vol. 4. - ELMARAD

Program adatok

  • Tihany, Gödrösi szabadstrand

  • Facebook

    Facebook

  • 2015. augusztus 22., szombat

A program a változékony időjárás miatt ELMARAD.


A Yacht Balaton egy új típusú vitorlás találkozó, ahol a kihajózás, a balatoni naplemente és a szórakozás kéz a kézben jár. A nappali veszteglés, a kivilágított hajók és a vízen spontán lértehozott kikötő a Balaton egészen új arcát mutatja be, egy olyan egyedi party-sorozatot eredményezve, melynek fő helyszíne a víz.

A Yacht Balatont a Konyhakör alapítói, Kálmán Andris és Tenner Beni indították el egy adriai vitorlázásból inspirálódva. A szervezéshez pedig a Balaton olyan szerelmesei csatlakoztak, mint Koleda Petra, Csókay Gergely (Budapest Essentials) és Ráday Dávid (Hello Wood).

A 2014-ben, demóként kipróbált koncepció várakozásokat felülmúló sikerességének köszönhetően 2015-ben a Yacht Balaton több eseménnyel jelentkezik, és még magasabbra teszi a mércét: nagyobb vízfelületen, még több vitorlással, még nagyobb bulikat szervez - azzal a céllal, hogy egy teljesen egyedülálló nyári élményben legyen része mindenkinek, akit érdekel, mi van a parton túl.

Ebben az évadban a Yacht Balaton több zenei stílust költöztet a tó közepére: lesz például hip-hop/rnb a Bulika sorozattal karöltve és egy Electronic matiné keretében a nappali house szenzációként ismertté vált City Matiné hagyja el a szárazföldet.

Hasonló tartalmak

Admin mode