Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Pannonfíling Mozgóképes Találkozó

Pannonfíling Mozgóképes Találkozó @ Expresszó Klub
Expresszó Klub
8200 Veszprém, Brusznyai út 2.
Részletek

Ingyenes okt10 -tól
okt11 -ig

A Pannonfíling Mozgóképes Találkozó szól minden lelkes amatőr vagy profi, független vagy függő filmkészítőnek. A téma évek óta változatlan: minden, ami pannon.

Expresszó Klub

8200 Veszprém, Brusznyai út 2.
+36 20 938 0411

Immár tizedik alkalommal rendezik meg a Pannonfíling Mozgóképes Találkozót Veszprémben. A szervezők október 10-én és 11-én az Expresszóba várják a rövidfilmekre kíváncsi nézőket.

A Pannonfíling mozgóképes Találkozó alapötlete még 2005-ben formálódott néhány veszprémi filmrajongó fejében. Azóta évről évre ismétlik meg a kötetlen "mikrofesztivált", ahol a rövidfilmek vetítése mellett nagy hangsúlyt helyeznek a látottak kibeszélésére, hogy párbeszédet teremtsenek a filmesek, a szakmai zsűri és a közönség között. Ezáltal a Pannonfílingre inkább egy bensőséges filmklub hangulata jellemző, ahol az alkotók közvetlen visszacsatolást kapnak a filmjükről, és a nézők is bepillanthatnak a filmkészítés kulisszái mögé - árulták el a szervezők.
A részletes programért kattintsatok ide.

Hasonló események

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben