Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Pannonfíling Mozgóképes Találkozó

Pannonfíling Mozgóképes Találkozó @ Expresszó Klub
Expresszó Klub
8200 Veszprém, Brusznyai út 2.
Részletek

Ingyenes okt10 -tól
okt11 -ig

A Pannonfíling Mozgóképes Találkozó szól minden lelkes amatőr vagy profi, független vagy függő filmkészítőnek. A téma évek óta változatlan: minden, ami pannon.

Expresszó Klub

8200 Veszprém, Brusznyai út 2.
+36 20 938 0411

Immár tizedik alkalommal rendezik meg a Pannonfíling Mozgóképes Találkozót Veszprémben. A szervezők október 10-én és 11-én az Expresszóba várják a rövidfilmekre kíváncsi nézőket.

A Pannonfíling mozgóképes Találkozó alapötlete még 2005-ben formálódott néhány veszprémi filmrajongó fejében. Azóta évről évre ismétlik meg a kötetlen "mikrofesztivált", ahol a rövidfilmek vetítése mellett nagy hangsúlyt helyeznek a látottak kibeszélésére, hogy párbeszédet teremtsenek a filmesek, a szakmai zsűri és a közönség között. Ezáltal a Pannonfílingre inkább egy bensőséges filmklub hangulata jellemző, ahol az alkotók közvetlen visszacsatolást kapnak a filmjükről, és a nézők is bepillanthatnak a filmkészítés kulisszái mögé - árulták el a szervezők.
A részletes programért kattintsatok ide.

Hasonló események

Európai Mobilitási Hét 2019

Alsóörs, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonszabadi, Balatonszőlős, Balatonvilágos, Enying, Kapoly, Kaposvár, Kővágószőlős, Kulcs, Marcali, Sóly, Tamási, Tapolca, Veszprém, Zalakaros, Zalaszántó, Zalaszentgrót, Zalaszentiván, Zalaszentlőrinc és Zirc
Holnap, 0:00
Ingyenes
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben