Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Borkikötő a sétáló borkóstoló

Borkikötő a sétáló borkóstoló @ Nem Kacsa Étterem
Nem Kacsa Étterem
8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca
Részletek

5990 - 6990 FT márc151700 -tól
márc152300 -ig

A Borkikötő poharában már tavaszi szelek fújnak és tizenhét, főként balatoni borászatot terelnek a balatonfüredi Nem Kacsa Étterembe március 15-én, csütörtök délutántól kezdve egészen késő estig egy sétáló borkóstoló keretében. Képet kaphatunk arról, mit tud a terroir a Szent György-hegytől Csopakig, illetve megismerhetjük a Balaton fehér és vörös arcát ritka vagy soha nem is hallott fajtákon keresztül, de lehorgonyoz a Borkikötőben egy pannonhalmi és egy dél-balatoni borászat is.

Nem Kacsa Étterem

8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca
+36 70 364 7800

„A kostolón képet kaphatunk arról, mit tud a terroir a Szent György-hegytől Csopakig, illetve mélyebben megismerhetjük a Balaton fehér és vörös arcát egyaránt, ritka vagy soha nem is hallott fajtákon, különleges tételeken keresztül. A Borkikötő egyik különlegessége, hogy Elek Balázs, a balatonfüredi Bistro Sparhelt séfje néhány borhoz testre szabott finom falatot készít, nekünk már csak tesztelni kell, valóban illenek-e egymáshoz.”

Résztvevő pincészetek

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben