Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Everness Fesztivál 2016

Everness Fesztivál 2016

18 500 - 30 800 Ft jún28 -tól
júl03 -ig

Idén is ellátogathattok a Balaton legtudatosabb spirituális fesztiváljára, az Evernessre Balatonakarattyán, ahol ismert külföldi és hazai írókkal, előadókkal, oktatókkal találkozhattok. Az 5 napos rendezvény célja, hogy mindenki magára koncentrálhasson, és megtalálja a számára legalkalmasabb önkifejezési formát, legyen szó táncról, jógáról vagy zenéről.

Balatonakarattya, Part Üdülő

Balatonakarattya, Koppány sor 41.

A 2016-os Evernessre olyan elismert gondolkodók is ellátogatnak mint Wm. Paul Young, A viskó és a Keresztutak című könyvek szerzője, Kyriakos C. Markides, A ciprusi mágus írója, Mabel Katz, az ősi hawaii problémamegoldó művészet, a Ho’oponopono nemzetközileg elismert szaktekintélye, Dr. Grandpierre Attila, Kalo Jenő, Soma Mamagésa, Kassai Lajos, Balogh Béla, Dr. Angster Mária és Bihari Viki, a Dumaszínház humoristája, és a lista még egyre bővül.

Az előadások mellett főszerepet kap az önmeghaladás, a tudatosság, a nyitott gondolkodás, az egészséges életmód, a mozgás, a zene és a valódi kikapcsolódás.

A fesztivál minden eddiginél változatosabb zenei programmal készül, számos világhírű művész közreműködésével. Itt lesz a neves gitárvirtuóz, Estas Tonne, aki Fodor Rékával és Pepe Danzával együtt lép színpadra, a sámánzenével és hangzatokkal gyógyító Kailash Kokopelli, aki ezúttal a multi-instrumentalista Nadishanával érkezik, a mexikói Bole zenekar, a Meszecsinka együttes, Soma Mamagésa új zenekara, a VANAVAN, Jeszenszky István SKY, és a tavaly hatalmas sikert aratott máltai Tribali zenekart is elhívták egy újabb felejthetetlen estére.
 
Az Everness további érdekessége, hogy gyerekbarát fesztiválként a családokat, sőt, már a legkisebbeket is várják a szervezők – a közös töltődés érdekében a picik 12 éves korig ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen

Bérletárak:
  • Jegyárak június 10-ig: 25.800 Ft
  • Teljesárú jegyek június 28-ig: 27.800 Ft
  • Helyszíni jegyek: 30.800 Ft
Részletes program ITT.
Jegyvásárlás ITT

Hasonló események

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben