Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

KineDok Filmnapok

KineDok Filmnapok @ Városi Művelődési Központ
Városi Művelődési Központ
8200 Veszprém, Táborállás park 1.
Részletek

800 FT - 1000 FT nov16 -tól
nov16 -ig

November 14. és 16. között, három napon át, 5 gondolatébresztő észak-, kelet- és közép-európai dokumentumfilmet vetítenek a Veszprém Városi Művelődési Központban. A szervezők célja, hogy olyan közösségi élményt teremtsenek, amely kilép a filmszínházak hagyományos falai közül, így a vetítések után minden érdeklődőnek lehetősége van maradni és megbeszélni a látottakat egy csésze forró tea mellett, valamint 14-én és 15-én a beszélgetésen a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Házának munkatársai is részt vesznek.

Városi Művelődési Központ

8200 Veszprém, Táborállás park 1.
+36 88 429 111A Filmnapokra kedvezményes bérlet váltható 1000 Ft-ért! A belépődíj alkalmanként 800 Ft, valamint VMK-kártyás kedvezmény is érvényesíthető. A november hónapban Filmklubos bérletet váltók ingyenesen vehetnek részt a vetítéseken!

Program:


November 16. (csütörtök)

  • 17.30 Elszáll, mint a füst (feliratos, szlovák zenés dokumentumfilm, 83' 2015)
Az emberi élet, különösen pedig a művészek élete a folyó felett csöndesen el- majd előtűnő párához hasonló módon válik semmivé. Az Elszáll, mint a füst című filmnek a művészi hírnév múlékonysága a központi témája, amit három idősödő jazz-zenész életén keresztül tár a nézők elé. (KineDok)

Hasonló események

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben