Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Mastercard programhajók

2100 - 5000 Ft júl14 -tól
aug20 -ig

Vegyünk néhány balatoni hajót meg egy rakat programot, és adjunk hozzá naplementét, stand-up comedyt vagy gyerekprogramokat! Pontosan ezt tette a BAHART és a Mastercard, aminek eredményeképpen egész nyáron élményhajók és varázshajók visznek a Balaton közepére. Előbbi a Dumaszínházat kedvelő felnőtteknek, utóbbi a kreatív és vidám programokat preferáló gyerekeknek szól. Augusztus 20-án pedig tűzijáték-néző járatokat indítanak.

A hajóutakra a BAHART pénztáraiban válthattok jegyet, és ha Mastercard® vagy Maestro® bankkártyával fizettek, az élményhajóra 50%, a Varázshajóra és a tűzijáték hajóra pedig 10% kedvezményt kaptok. A bankkártyás fizetés mellé egy 10%-os kupon is jár, ezt a hajók fedélzeti büféjében válthatjátok be.

Balaton Közepe

Balaton Közepe

ÉLMÉNYHAJÓK (2200 Ft)

Augusztus 18. 20:30: 100 szóban a város - Páros stand-up egy város életéről
Nagy Dániel Viktor és Szilágyi Csenge


VARÁZSHAJÓK (2100 Ft)

Varázshajók több, egész pontosan 10 balatoni kikötőből indulnak majd (4 déli, 6 északi), a fedélzeten kreatív, interaktív foglalkozásokkal, műsorokkal. Ez az egyórás út kifejezetten gyerekeknek szól, és hétfőtől szombatig közlekedik. 


TŰZIJÁTÉK-NÉZŐ HAJÓK
Tűzijáték-néző hajóból 15 úszik majd a Balatonon augusztus 20-án, mindegyiken egy pohár pezsgővel köszöntik majd a vendégeket, miközben a háttérben zene szól. 

Hasonló események

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben