Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Művészetek Völgye

Művészetek Völgye

1900 Ft - 33000 Ft júl24 -tól
aug02 -ig

A Balaton legnagyobb összművészeti fesztiválja, a Művészetek Völgye idén ünnepli 25. születésnapját. Ennek meg is adják a módját: idén külön kis falut hoz létre a Völgyben a Hello Wood csapata,workshopokat szervez a Design Terminál, fellép Harcsa Veronika, Lajkó Félix és persze az elmaradhatatlan Hobo is ott lesz, sőt a 70. születésnapját ünneplő művész idén jubileumi koncerttel készül.

Részletes programért kattints IDE.

Jegyvásárlás: ITT

Kapolcs és a környező falvak

Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend

35 programhelyszínen, több ezer program és fellépő lesz, úgyhogy ideje már most foglalni a szállást.

Udvarok, völgyzugok, utcák
és falusi házak alkotnak egy utánozhatatlan miliőt. Egy-egy kiskapun befordulva rögtönzött színi előadásba, kézműves tanfolyamba, pecsenyesütésbe, pörgő néptáncosokba vagy koncertbe botlunk, ahol körbeölel a családi hangulat, az elképesztő béke és a magyar kultúra sokszínűsége


Újdonság, hogy idén a Hello Wood csapata közelebb költözik a többi helyszínhez, és saját kis falvat, önálló zenei programokat és külön gyerektábort is szervez, míg a Momentán Társulat önálló helyszínt indít.

Padlószőnyegig esett az állunk, de Palya Bea-udvar idén nem lesz, de azért a Hobo Klub marad,, jön Harcsa VeronikaPintér Béla Társulata és a Nézőművészeti Főiskola, valamint a Fonó és a budapesti Központos arcok valami egészen fura egységet hozhatnak létre a saját helyszínükön. A rendezvénynek idén is Kapolcs, Vigántpetend, és Taliándörögd ad otthont.

A We Love Balaton ajánlja:Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben