Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

VI. Paloznaki Jazz Piknik

VI. Paloznaki Jazz Piknik

6900 - 21900 FT aug04 -tól
aug05 -ig

A Homola Pincészet augusztus 3. és 5. között immár hatodik alkalommal rendezi meg a Paloznaki Jazz Pikniket. A MOL Nagyon Balaton programsorozatához tartozó rendezvény kis Tájház-udvari dzsemboriból vált 3 napos, 4 színpados, 20 koncertes rendezvénnyé. Napközben a plédeken ejtőzve, este pedig a füvön táncolva, a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek. Csütörtökön a Group'n'Swing és a Kool & the Gang nyitja meg a nulladik napon a jazzfesztivált, majd péntek-szombaton fellép a brit Incognito, Mario Biondi, The Qualitons, az Antal Gábor Trió és még sokan mások. Koncertek, a régió borai, csillagos ég és zavartalan szórakozás vár rátok.

Amennyiben kedvet kaptál a programhoz, úgy itt tudsz rá jegyet váltani!

Paloznaki Nagyszínpad

8229 Paloznak, Fő utca 6.

A Sáfránkert Vendéglő előtt a falu főutcáján jazz formációk szórakoztatják a járókelőket, idén pedig újdonság lesz a Pezsgő Terasz, ahol a mediterrán jazz életérzés is helyet kap.

PROGRAM

augusztus 4.

augusztus 5.

Hasonló események

TéliTótiTúra

8283 Káptalantóti, Petőfi Sándor utca 3.
Holnap, 7:00
900 - 1600 Ft
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben