Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Mi alapján választjuk ki, miről írjunk?

A We Love Balaton büszke lokálpatriotizmusára, függetlenségére és hitelességére. Hisszük, hogy ezeket az értékekeinket csak az alábbi alapelvek betartása mellett tudjuk megőrizni:

Igyekszünk minden meghívásnak eleget tenni, de nem áll módunkban automatikusan megjelenést biztosítani az összes helynek, ahova ellátogattunk.

Az oldalunkon megjelenő írások szerkesztőségünk szubjektív véleményét tükrözik egy-egy adott helyről, szolgáltatásról. A szolgáltatóknak nincs lehetőségük arra, hogy a már elkészült cikkeket módosítsák vagy befolyásolják az újságírót, a szövegekben kizárólag az esetleges tárgyi tévedéseket javítjuk.

Az oldalon található fizetett tartalmak (PR-cikkek, kiemelt hely- és programajánlók) minden esetben „szponzoráció” jelzéssel, a szerkesztőségi tartalmaktól elkülönítve jelennek meg.

Az esetek döntő többségében újságíróink felfedik kilétüket látogatásuk során, nem inkognitóban érkeznek. A We Love Balaton egy ajánlóoldal, nem egy hatóság vagy a MichelinKalauz.

Amennyiben egy helyet valamilyen okból kifolyólag nem találunk alkalmasnak az oldalon való megjelenésre, abban az esetben nem szánunk neki külön tartalmat.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben