éjszakai élet

szerkesztés

Vadiúj dalok épp megjelent albumokról – Ezt zengik majd a Várudvar Fesztivál fellépői

Szerzők

  • We Love Balaton

2020. 08. 17. 13:17

Sok zenekar, együttes számára termékeny volt a karanténnal töltött időszak. Új dalokat, néhány esetben teljes lemezeket dobtak ki, és fesztiválszezon híján azért akad lehetőségetek ezeket élőben is meghallgatni, például a szigligeti várban tartott augusztusi koncerteken, amik médiatámogatója a We Love Balaton.

Fotó: Fran Palermo – Facebook

Fran Palermo

1/9

Az augusztus 19-ei estén 20:00-tól Fran Palermotól fog zengeni a szigligeti vár. A zenekar tavasszal adta ki legújabb lemezét, a Crocodile Juice Bart, rajta a legnépszerűbb – szintén korábbról ismert – Jeopardy számmal.

Fotó: Péterfy Bori & Love Band – Facebook

Péterfy Bori & Love Band

2/9

A Péterfy Bori & Love Band új lemezével debütál a szigligeti várban augusztus 21-én, péntek este 20:00-tól. A Szikra című albumban szerepel a már korábbról ismert Saiiddel született dal, a Kéket vagy a pirosat is.

Fotó: Budapest Bár – Facebook

Budapest Bár

3/9

Márciusban a Budapest Bár is új albummal állt elő, Ha megtehetnéd címmel. Ezt és sok más régi dalt hallgathattok meg élőben Szigligeten augusztus 22-én 20:00-tól. A zenekart Farkas Róbert fogja vezetni, Rutkai Bori, Frenk, Kollár-Klemencz László és Szűcs Krisztián közreműködésével.

Fotó: Loyal Apples' Club – Facebook

Loyal

4/9

A blues és rock and roll kombóját képviselő Loyal Apples' Club zenekar is fellép Szigligeten augusztus 26-án szerdán este. A banda július végén mutatta be második nagylemezét Az elátkozott part 1. címmel.

Fotó: Bëlga – Facebook

Bëlga

5/9

A már több mint húszéves legendás Bëlga-számok is felhangzanak majd élőben a Várudvar Fesztiválon, augusztus 27-én csütörtökön 19:00-tól. Zsolti a Béka III. – Zsolti a Béka vs. Megabéka számuk idén kapott videóklipet.

Fotó: Lil Frakk – Facebook

Lil Frakk

6/9

A várudvarban a Bëlga együttest Lil Frakk előzi meg augusztus 27-én csütörtökön. A hip-hop és rap műfaj úttörői Kutyavásár című új lemezükkel álltak nemrég a közönség elé.

Fotó: Kistehén – Facebook

Kistehén

7/9

A fesztivál színpadját augusztus 28-án pénteken 20:00-tól a Kistehén foglalja elLegutóbbi lemezük, a Bocsánat dalai – és még sok más – felcsendülnek a fesztivál utolsó előtti koncertjén.

Fotó: Wellhello

Wellhello

8/9

A Várudvar Fesztiválon koncertezik az aranykorát élő Wellhello is. Legújabb daluk, a Bárhová is biztosan szerepel majd a koncert tracklistjén augusztus 29-én 20:00-tól. 

Fotó: Anna & The Barbies – Facebook

Anna and the Barbies

9/9

UPDATE: A szervezők a várható viharos időjárásra való tekintettel a koncertet lemondták.

A karantén időszaka nem múlt el új dal nélkül az Anna and the Barbies számára sem, legfrissebb, Ha egyszer ennek vége számuk is biztosan felcsendül majd augusztus 30-án vasárnap 20:00-tól a szigligeti Várudvarban.

Hasonló tartalmak

Admin mode