A szervezők szerint már most óriási érdeklődés övezi Danny Tenaglia fellépését, így bátran állíthatjuk, hogy a nulladik nap önálló programnappá nőtte ki magát a fesztiválon.

Az ily módon négynaposra bővült B.my.Lake a vártnál is erősebb line uppal jelentkezik augusztus 18-22. között Balatonvilágos vadregényes partszakaszán, a Club Aliga Beachen több mint 130 DJ és live act várja az elektronikus zene szerelmeseit. 

Az "Európa Legjobb Új Fesztiváljának" megválasztott B.my.Lake-re a bérletek július 18. éjfélig 25 000 Ft-ért vásárolhatók meg országszerte. Így azok, akik július 18-án éjfélig váltják meg a bérletet, ajándékba kapják a nulladik napot, azaz részt vehetnek Danny Tenaglia "All Night Long" szettjén is, felejthetetlenné varázsolva nyarukat. 

Július 18. után és a helyszínen a négynapos bérlet ára: 27 990 Ft.

Kiss Ákos, a VOLT Produkció társszervezőjeként az eseményt jegyző Deadcode Production munkatársa elmondta, hogy a B.my.Lake 2014-ben is megtartja “butikfesztivál” jellegét, azaz korlátozzák a résztvevők számát, így naponta legfeljebb tízezer vendéget várnak Balatonvilágosra, a Club Aliga Beachre.