Hobbivideózásnak indult, de első, Balaton mélyéről készült videóját rögtön 120 ezren látták a YouTube-on. A sikeren felbuzdulva a Balatonalmádiban élő egyetemista fiú folytatta az Underwater-Lake Balaton projektet, amelynek most készült el a harmadik, befejező része.

Egy szülinapra kapott vízhatlan kamera, a nagypapától örökölt fényképészállvány, a Balatonalmádiban kikötővezető apuka, na meg a Balaton közelsége. Ennyi kellett ahhoz, hogy naplementés panorámaképek helyett Szekeres Dávid inkább a víz alá irányítsa kameráját. Dávid ezért fogta az állványt, és egy víz alá dugott kamerával rögzített olyan képeket, mintha búvárkodás közben lőtte volna őket.

Most készült el legújabb és egyben a sorozatot lezáró videója a projektnek:

Korábban kétszer is töltött fel ilyen videót a YouTube-ra: 2014 tavaszán készítette az első felvételeket, és maga is meglepődött, hogy milyen tiszta a tó vize és gazdag az élővilága. A visszanézett felvételeken egész halrajok úsznak el a kamera előtt. Ez volt a nagy sikerű első videó, amelyet már több mint 120 ezren láttak: 

Második videóját pedig Balatonalmádi egyik kevésbé ismert érdekességéről, egy eldugott partszakaszon megbújó, félig elsüllyedt halászhajóroncsról és az elsüllyedt hajó körül nyüzsgő élővilágról készítette.