Ettől a bejelentéstől valószínűleg sokan majd jobb szívvel vásárolják meg a Kálibuli egyáltalán nem olcsó gourmet kóstoló jegyét.
A fine dining vonal és jó borok mellett idén a társadalmi felelősségvállalás áll a Kálibuli programjainak fókuszában. A bor és étel kóstolások között Bojár Gábor az üzleti etikáról, Lakatos Zsófi pedig a társadalmi felelősségvállalás egyén lehetőségeiről fog előadást tartani.
L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány és a nyomorszéle blog képviseletében arról fog beszélni, hogy milyen körülmények között élnek azok, akik fényévekre járnak egy Káli-medencei ebéd lehetőségétől is. A Kálibuli honlapján megvásárolható kostoló jeggyel idén őket is támogatják a szervezők. A Káli Art Inn, Kővirág és Mi A Kő éttermek által prezentált gourmet menük még titkosak, de a tavalyi ibolya krémleves és bárányragu után valószínűleg idén is nagy dobással készülnek.