Több mint 20 balatoni étteremben kóstolhatunk balatonfenyvesi angus marhából és vászolyi sajtból készített ételkülönlegességeket a következő három hétvégén!
Ahogy már korábban beszámoltunk róla, idén először megválasztották a Balaton legjobb alapanyagait: a balatonfenyvesi angus marhát és a vászolyi sajtot.
A Balatoni Gasztrotérkép ötletgazdái ezzel a díjjal a tónál zajló gasztroforradalmat szeretnék népszerűsíteni, ehhez pedig hozzátartozik az is, hogy minél többen meg tudjuk kóstolni a nyertes marhából és sajtból készült ételeket. Ezért most következik az igazi nagy attrakció: a következő három hétben, november 25. és december 11. között több mint 20 balatoni étterem kínál finomabbnál finomabb Balaton Alapanyaga-fogásokat. Mindehhez guszta étlap is készült, amit a Balatoni Gasztrotérkép Facebook-oldalán nézhetünk meg.