Az urbánus, indusztriál és vintage stíluselemek ötvözése aratott ezúttal győzelmet.

Az Év Belsőépítésze díjat idén 18. alkalommal adták át, ezúttal Lőrincz Szilviának és Mikics Andrásnak, a Biva Inspiration belsőépítészeinek a somlói Kreinbacher Birtokés a Palazzo Dorottyában kialakított Kreinbacher Tasting Salon enteriőrjének kialakításáért. A rangos szakmai díjat minden évben a legkiemelkedőbb, különleges tervezői értékkel bíró belsőépítészeti munkák kapják. 

Dr. Finta József, a zsűri elnöke elmondta, hogy ebben az évben a zsűri döntése egybehangzó volt, kivétel nélkül Lőrincz Szilviát és Mikics Andrást jelölték Az Év Belsőépítésze 2015 címre (nem elírás, tényleg 2015, a szervezők ezt azzal indokolják, hogy egy akkor elkészült projektektről van szó).

Ezt az elismerést korábban olyan munkák kapták meg, mint a Pesti Vigadó rekonstrukciója vagy a pécsi Kodály Központ. Idén 17 pályamunka közül választotta ki a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata és a Laki Zrt. a nyertest. A zsűrielnök értékelésében kiemelte, hogy „minden korszerűsége, modernitása, maisága ellenére is olyan humán töltetű építészetet valósított meg a két kolléga, ahol jó élni, mozogni, létezni – és ez az építészet, belsőépítészet lényege.”