Ismét streetfood a Szent György-hegy lábánál, várhatóan a legforróbb az eddigiek közül.
Finom falatokkal és jó borokkal várja április 1-jén 14 órától a Búzalelke azokat, akik megkóstolnák a Szent György-hegyet és megismerkednének az ott élő és tevékenykedő gasztroarcokkal. A streetfood elsődleges célja az együttlét, és persze a hegy népszerűsítése, közösségének építése. Kovács Beáta és barátai maximum 120 éhes és szomjas szájra készülnek, a résztvevőket előétellel, kétféle főétellel és a tanúhegyek szőlőjéből készült borokkal kínálják.
Akik főznek:
- Rohini Berry (Sárgaház)
- Földi Bálint (A két jóbarát meg az Anti)
- Gilvesy Róbert (Gilvesy Pincészet)
- Molnár Áron (Papa Áron)
- Puttkamer Bence
- Tóth Ádám (Pláne Badacsony)
A menü:
ELŐÉTEL
Variációk egy témára: vajaskenyér
FŐÉTELEK
Húsgombócok paradicsommártásban
Chilis bab
Kacér kiskakas
Kókusz sambar
Lapotya, vagy amit akartok
Csirke fricassée
DESSZERT
Szent György-hegyi ötlapos