Közösségi gasztroélménnyel – minőségi strandételekkel, frissítő balatoni fröccsökkel és piknik placcal – nyitja meg a szezont a Balatoni Kör a keszthelyi Paletta Bisztróban május 20 és 21 között.
A nyári konyhában a balatoni beach food büfék kínálatából válogathatunk: a Kalóz Strandbisztró bemutatja híres Harcsa&Krumplijának egyik felét, a harcsát, ezúttal friss salátával és tökmag krémmel tálalva. Az is kiderül, hogyan lesz a sertésdagadóból egy kis csavarral és egy jól megválasztott körettel menő strandétel. A kalózokhoz a zánkai Neked Főztem csapata, a keszthelyi Pavilon és a Paletta Truck is csatlakozik.
A Balaton Bor fröccsteraszon a Balatoni Kör borászaival találkozhatunk, a házigazdák Bezericsék lesznek, de Laposa-borokat is kóstolhatunk, a MobilBadacsony pedig a fröccs-vonalat erősíti majd.