Balatonfüred's Halászkert Restaurant invites you to a special wine dinner on 7 March. The dinner is part of the Badacsony Wineventure series aimed at promoting the wines of the Badacsony region.

Menu:

  • Antipasti: Smoked trout in horse radish cream with lemon
  • Soup: Forest soup with bread balls
  • Main course: Halászkert filler: catfish fillet, dill letscho, and olives in rösti
  • Dessert: Grandma's corn rösti with plum jam and plum sauce
Wines: 
  • Léránt Pincészet: Badacsonyi Kéknyelű - dry
  • Borbély Pincészet: GABRIELLA Badacsonyi Muscat Ottonel – dry
  • Borbély Pincészet: Badacsonyi Welschriesling („fröccsnekisjó”) – dry:
  • Varga Pincészet: Aranymetszés: Balatoni Irsai Olivér – dry
  • Léránt Pincészet: Badacsonyi Pinot gris– dry
  • Léránt Pincészet: Balatoni Sauvignon – dry: 
  • Léránt Pincészet: Badacsonyi Ottonel Muscat – semi-sweet

Program: live gypsy music by Tamás Mata Jr and band, members of the Budapest Gypsy Symphony Orchestra