Balatonfüred's Halászkert Restaurant invites you to a special wine dinner on 7 March. The dinner is part of the Badacsony Wineventure series aimed at promoting the wines of the Badacsony region.
Menu:
- Antipasti: Smoked trout in horse radish cream with lemon
- Soup: Forest soup with bread balls
- Main course: Halászkert filler: catfish fillet, dill letscho, and olives in rösti
- Dessert: Grandma's corn rösti with plum jam and plum sauce
- Léránt Pincészet: Badacsonyi Kéknyelű - dry
- Borbély Pincészet: GABRIELLA Badacsonyi Muscat Ottonel – dry
- Borbély Pincészet: Badacsonyi Welschriesling („fröccsnekisjó”) – dry:
- Varga Pincészet: Aranymetszés: Balatoni Irsai Olivér – dry
- Léránt Pincészet: Badacsonyi Pinot gris– dry
- Léránt Pincészet: Balatoni Sauvignon – dry:
- Léránt Pincészet: Badacsonyi Ottonel Muscat – semi-sweet
Program: live gypsy music by Tamás Mata Jr and band, members of the Budapest Gypsy Symphony Orchestra