Sokan a saját maga által kreált hamburgeréről, sokan viszont a tv-ből ismerik. Biztosan ti is emlékeztek Németh Ádámra a végtelenül szerény és ügyes séfre, a 2016-os Konyhafőnök nyertesére. A nyár folyamán 6 hétvégén keresztül találkozhattok vele és kedvenc fogásaival a Tihanyi PIAC placcon. Ha szerencsétek van, akkor a híres karamellizált hagymás, kéksajtos, rukkolás, gyömbéres ketchupos-mustáros, 21 napig érlelt darált marhanyakból mediumra sütött hamburgerét is elkészíti nektek, de bármit is kóstoltok tőle, az élmény garantált.
A hétvége menüje:
- Cseresznyés gazpacho
- Pirított máj
- Rozmaringos grill kolbász, tökfőzelék
- Vörösboros marhapörkölt, tarhonya tabouleh
- Epres zöldsaláta lágy kecskesajttal és pirított magokkal
- Málnás clafoutis