A háziasszony Gabriella által komponált ételek kóstolgatása közben a család ifjú borászának szakmai vezetésével ismerkedhetnek meg a Borbély családdal, pincészetük titkaival, halk gitárzene kíséretében.

Menü

  • Vendégváró: Mangalicazsírral készített házi sós perec-BÓBITA gyöngyöző bor
  • Előétel: Tökmagolajos túrókrémmel töltött paprika, házi kolbászkarikákkal
  • Főétel: Őz pörkölt sűrű szaftjában, petrezselymes házi tarhonyával, hordóban készített vegyes savanyúval
  • Desszert: Bortorta ribizli jammal
Borok
  • Gabriella Muscat Ottonel
  • Kéknyelű selection
  • Kőmagas Rajnai rizling
  • „kinnagangon”rosé
  • Bács hegy Olasz rizling 
  • Zeusz késői szüret
  • Szürkebarát selection 
  • Jégbor

A nyugodt éjszaka érdekében egy korty a ház Muscat Ottonel törköly pálinkájából, kísérőként szóda és saját szőlőlé.
A házigazda évről-évre más meglepetés ajándékkal kedveskedik a vendégeknek a Vastag Kerámia műhelyéből.
A halk zenei aláfestésről Farkas Mihály gitár művész gondoskodik