A háziasszony Gabriella által komponált ételek kóstolgatása közben a család ifjú borászának szakmai vezetésével ismerkedhetnek meg a Borbély családdal, pincészetük titkaival, halk gitárzene kíséretében.
Menü
- Vendégváró: Mangalicazsírral készített házi sós perec-BÓBITA gyöngyöző bor
- Előétel: Tökmagolajos túrókrémmel töltött paprika, házi kolbászkarikákkal
- Főétel: Őz pörkölt sűrű szaftjában, petrezselymes házi tarhonyával, hordóban készített vegyes savanyúval
- Desszert: Bortorta ribizli jammal
- Gabriella Muscat Ottonel
- Kéknyelű selection
- Kőmagas Rajnai rizling
- „kinnagangon”rosé
- Bács hegy Olasz rizling
- Zeusz késői szüret
- Szürkebarát selection
- Jégbor
A nyugodt éjszaka érdekében egy korty a ház Muscat Ottonel törköly pálinkájából, kísérőként szóda és saját szőlőlé.
A házigazda évről-évre más meglepetés ajándékkal kedveskedik a vendégeknek a Vastag Kerámia műhelyéből.
A halk zenei aláfestésről Farkas Mihály gitár művész gondoskodik