Április 2-án a Borbély Családi Pincészet fogásait és borait kóstolhatjátok meg a Borbarangolás borvacsora alkalmával. A háziasszony, Gabriella által komponált ételek kóstolgatása közben a család ifjú borászának, Tamásnak szakmai vezetésével ismerkedhettek meg a Borbély családdal, hagyományaikkal, filozófiájukkal, pincészetük titkaival az új kóstolóterem falai között.
Menü:
- Vendégváró: Mangalicazsírral készített házi sós perec-BÓBITA gyöngyöző bor
- Előétel: Csülök terrine citromos lilahagymával
- Főétel: Fehérboros rozmaringos sertéskaraj tökmagolajos káposztaágyon lencsekockával
- Desszert: citromos túrótorta feketeribizli zselével
- Gabriella Muscat Ottonel Kéknyelű selection
- Kőmagas Rajnai rizling „kinnagangon”rosé
- Bács hegy Olasz rizling Zeusz késői szüret
- Szürkebarát selection Olasz rizling késői szüret
A halk zenei aláfestésről Farkas Mihály gitárművész gondoskodik.
További információ és regisztráció:
+36-30/927-1414
info@borbelypince.hu
www.borbelypince.hu