Április 2-án a Borbély Családi Pincészet fogásait és borait kóstolhatjátok meg a Borbarangolás borvacsora alkalmával. A háziasszony, Gabriella által komponált ételek kóstolgatása közben a család ifjú borászának, Tamásnak szakmai vezetésével ismerkedhettek meg a Borbély családdal, hagyományaikkal, filozófiájukkal, pincészetük titkaival az új kóstolóterem falai között.

Menü:

  • Vendégváró: Mangalicazsírral készített házi sós perec-BÓBITA gyöngyöző bor
  • Előétel: Csülök terrine citromos lilahagymával
  • Főétel: Fehérboros rozmaringos sertéskaraj tökmagolajos káposztaágyon lencsekockával
  • Desszert: citromos túrótorta feketeribizli zselével
Borok:
  • Gabriella Muscat Ottonel Kéknyelű selection
  • Kőmagas Rajnai rizling „kinnagangon”rosé
  • Bács hegy Olasz rizling Zeusz késői szüret
  • Szürkebarát selection Olasz rizling késői szüret
Muscat Ottonel törköly pálinka, szóda, szőlőlé, „meglepetés„ ajándék.
A halk zenei aláfestésről Farkas Mihály gitárművész gondoskodik.

További információ és regisztráció:
+36-30/927-1414
info@borbelypince.hu
www.borbelypince.hu