A Badacsonyi Borbarangolás keretein belül bemutatkozik a Dobosi-Stier Pincészet is, akik nedűit megkóstolhatjátok február 28-án megrendezendő borvacsorájukon.

Menü:

  • Étvágygerjesztőnek: vaddisznó rilette variációk törkölypálinkával
  • Leves: Aszalt szilvás borleves mogyoróval
  • Főétel: Szarvassült krumpligombóccal barnamártással leöntve és áfonyalekvárral kényeztetve
  • Desszert: Részeges fánk házi baracklekvárral
Borok: 
  • Olasz rizling 2011
  • Szürkebarát 2013
  • Badacsonyi Nektár 2013 (száraz)
  • Badacsonyi Rozé 2 2014
  • Badacsonyi Kéknyelű 2012
  • Badacsonyi Nektár 2012 (félédes)
  • Késői szüretelésű Olasz rizling 2012 (száraz)
  • Zweigelt-Turán 2011 száraz vörösbor
Program:
  • A pincészet szőlőültetvényeinek bemutatása pincelátogatással egybekötve.