A Badacsonyi Borbarangolás keretein belül bemutatkozik a Dobosi-Stier Pincészet is, akik nedűit megkóstolhatjátok február 28-án megrendezendő borvacsorájukon.
Menü:
- Étvágygerjesztőnek: vaddisznó rilette variációk törkölypálinkával
- Leves: Aszalt szilvás borleves mogyoróval
- Főétel: Szarvassült krumpligombóccal barnamártással leöntve és áfonyalekvárral kényeztetve
- Desszert: Részeges fánk házi baracklekvárral
- Olasz rizling 2011
- Szürkebarát 2013
- Badacsonyi Nektár 2013 (száraz)
- Badacsonyi Rozé 2 2014
- Badacsonyi Kéknyelű 2012
- Badacsonyi Nektár 2012 (félédes)
- Késői szüretelésű Olasz rizling 2012 (száraz)
- Zweigelt-Turán 2011 száraz vörösbor
- A pincészet szőlőültetvényeinek bemutatása pincelátogatással egybekötve.