Különleges borvacsorával vár március 7-én Balatonfüred egyik legrégebbi étterme, a Halászkert Étterem. A borvacsora a Borbarangolás programsorozat része, melynek célja a badacsonyi- és Badacsony-környéki borok népszerűsítése.
Menü:
- Előétel: Füstölt Pisztráng citromos tormahabbal
- Leves: Erdészné leves zsemlegombóccal
- Főétel: Halászkert laktató: Harcsafilé, kapros lecsó, oliva bogyó, prószába csavarva.
- Desszert: Nagyanyánk szilvalekváros kukorica prószája fahéjas szilvaöntettel
- Léránt Pincészet: Badacsonyi Kéknyelű - száraz
- Borbély Pincészet: GABRIELLA Badacsonyi Muscat Ottonel – száraz
- Borbély Pincészet: Badacsonyi Olaszrizling („fröccsnekisjó”) – száraz:
- Varga Pincészet: Aranymetszés: Balatoni Irsai Olivér – száraz
- Léránt Pincészet: Badacsonyi Szürkebarát – száraz
- Léránt Pincészet: Balatoni Sauvignon – száraz:
- Léránt Pincészet: Badacsonyi Ottonel Muscat – félédes
Program: élő cigányzene ifj Mata Tamás és zenekara előadásában, a 100 tagú cigányzenekar tagjaiként