Különleges borvacsorával vár március 7-én Balatonfüred egyik legrégebbi étterme, a Halászkert Étterem. A borvacsora a Borbarangolás programsorozat része, melynek célja a badacsonyi- és Badacsony-környéki borok népszerűsítése.

Menü:

  • Előétel: Füstölt Pisztráng citromos tormahabbal 
  • Leves: Erdészné leves zsemlegombóccal 
  • Főétel: Halászkert laktató: Harcsafilé, kapros lecsó, oliva bogyó, prószába csavarva.
  • Desszert: Nagyanyánk szilvalekváros kukorica prószája fahéjas szilvaöntettel 
Borok: 
  • Léránt Pincészet: Badacsonyi Kéknyelű - száraz
  • Borbély Pincészet: GABRIELLA Badacsonyi Muscat Ottonel – száraz
  • Borbély Pincészet: Badacsonyi Olaszrizling („fröccsnekisjó”) – száraz:
  • Varga Pincészet: Aranymetszés: Balatoni Irsai Olivér – száraz
  • Léránt Pincészet: Badacsonyi Szürkebarát – száraz
  • Léránt Pincészet: Balatoni Sauvignon – száraz: 
  • Léránt Pincészet: Badacsonyi Ottonel Muscat – félédes

Program: élő cigányzene ifj Mata Tamás és zenekara előadásában, a 100 tagú cigányzenekar tagjaiként