Február 27-én a badacsonyi Halászkert Étterem ad otthont a Borbarangolás negyedik rendezvényének. A borvacsorán igazi balatoni fogásokat kóstolhattok, míg a borokat a Borbély, a Varga és a Szabó pincészet szolgáltatja. Az est hangulatát élőzene is emeli majd.
Menü:
- Előétel: Füstölt pisztráng filé citromos-tormahabos rózsával
- Leves: Tárkonyos vadragú leves
- Főétel: Vajhalfilé fokhagymás rákragúval, parajos burgonyával
- Desszert: Csokis-gesztenyés mámor
Borsor:
- Borbély Pincészet: Gabriella Badacsonyi Muscat Ottonel
- Varga Pincészet: Aranymetszés Badacsonyi Olaszrizling
- Borbély Pincészet: „Kinnagangon” Badacsonyi Pinot Noir Rozé
- Borbély Pincészet: Badacsonyi Kéknyelű
- Varga Pincészet: Aranymetszés Balatoni Irsai Olivér
- Szabó Pincészet: Balatoni Cabernet Sauvignon - Kékfrankos