Február 27-én a badacsonyi Halászkert Étterem ad otthont a Borbarangolás negyedik rendezvényének. A borvacsorán igazi balatoni fogásokat kóstolhattok, míg a borokat a Borbély, a Varga és a Szabó pincészet szolgáltatja. Az est hangulatát élőzene is emeli majd.

Menü:

  • Előétel: Füstölt pisztráng filé  citromos-tormahabos rózsával
  • Leves: Tárkonyos vadragú leves
  • Főétel: Vajhalfilé fokhagymás rákragúval, parajos burgonyával
  • Desszert: Csokis-gesztenyés mámor

Borsor:
  • Borbély Pincészet: Gabriella Badacsonyi Muscat Ottonel 
  • Varga Pincészet: Aranymetszés Badacsonyi Olaszrizling 
  • Borbély Pincészet: „Kinnagangon” Badacsonyi Pinot Noir Rozé 
  • Borbély Pincészet: Badacsonyi Kéknyelű 
  • Varga Pincészet: Aranymetszés Balatoni Irsai Olivér 
  • Szabó Pincészet: Balatoni Cabernet Sauvignon - Kékfrankos