Április 30-án a Szabó Pincészet könnyed, gyümölcsös borait kóstolhatjátok meg. Ők lesznek ugyanis a Borbarangolás következő állomásának főszereplői.
Menü:
- Vendégváró: Mákos-sós kréker, házi készítésű sajt
- Előétel: Májpástétom lilahagyma-lekvárral
- Főétel: Bőrös sertéscomb „velesült” zöldségekkel
- Desszert: Badacsonyi aszú eszenciával bolondított krémes
- Muskotály- 2015
- Szürkebarát- 2015
- Olaszrizling- 2015
- Zengő-Zöldveltelíni- 2013
- Kéknyelű- 2015
- Rózsakő- 2013
- Kékfrankos Rosé- 2015
- Cabernet Sauvignon- 2015
- Késői szüretelésű Olaszrizling - 2015
Pince megtekintése, hordóminták kóstolása, közben baráti- szakmai beszélgetés.
Részvételi szándékotokat az alábbi elérhetőségeken jelezhetitek:
+36-30/851-8848
szabopince@westinfo.hu