A csobánci Villa Tolnay Borház is csatlakozott a 2016-os badacsonyi Borbarangolás résztvevőihez, ennek köszönhetően március 19-én náluk is elkölthettek egy ínycsiklandó borvacsorát, ami mellett a Borház tételeit is végigkóstolhatjátok.
Menü:
- Füstölt lazac és torma mousse „Búzalelke” baguettel -
- Posírozott kacsamáj házi balzsamecetes szilvalekvárral
- Zöldveltelinivel fűszerezett burgonyakrémleves
- Narancsos kacsacomb roppanós kelkáposztával
- Créme Brulée
Program:
A borvacsorához a Búzalelke Pékesség vezetője, Kovács Beáta prezentálja a pékárut, és megismerteti velünk az igazi házi péksütemények csodáját!
Részvételi szándékotokat jelezzétek az alábbi elérhetőségeken:
+ 36-30/518-4540
bea.villatolnay@gmail.com