"Tisztelve a hagyományokat, keressük az újat, miközben a hangsúly mindig a minőségen van." Gyertek el február 14-én a Balaton legszebb borteraszára és győződjetek meg erről személyesen is!
Menü:
Előétel - Füstölt mangalicacsülök carpaccio vizitorma salátával
Leves – Kerékrépa leves Feri bácsi módra
Főétel - Mangalicatarja vörös lencsével és céklavariációval
Desszert - Roppanós karamell mousse hecsedlilekvárral
Aperitif:
Kéknyelű pezsgő 2012 Extra Brut,
Irsai Olivér Szőlőpálinka
Borok:
- Rosé
- Bizsergés – Muskotály
- Rizling
- LAZA Cuvée
- Hárslevelű
- Kéknyelű
- Golgota
- Cabernet Sauvignon
Az este zenei élményéhez Pingiczer Szilárd bárzongorista járul hozzá kedves jazz muzsikával.
Gasztró
Borvacsora az Istvándy Pincészetben
Program adatai
Istvándy Pincészet
2015. február 14., szombat 18:00 - 00:00