"Tisztelve a hagyományokat, keressük az újat, miközben a hangsúly mindig a minőségen van." Gyertek el február 14-én a Balaton legszebb borteraszára és győződjetek meg erről személyesen is!

Menü:

Előétel - Füstölt mangalicacsülök carpaccio vizitorma salátával
Leves – Kerékrépa leves Feri bácsi módra
Főétel - Mangalicatarja vörös lencsével és céklavariációval
Desszert - Roppanós karamell mousse hecsedlilekvárral

Aperitif: 
Kéknyelű pezsgő 2012 Extra Brut, 
Irsai Olivér Szőlőpálinka

Borok:
- Rosé
- Bizsergés – Muskotály
- Rizling
- LAZA Cuvée
- Hárslevelű
- Kéknyelű
- Golgota
- Cabernet Sauvignon

Az este zenei élményéhez Pingiczer Szilárd bárzongorista járul hozzá kedves jazz muzsikával.