A 2016-os Borbarangolás részeként február 6-án az Istvándy Pincészet legjobb tételeit kóstolhatjátok meg egy ínycsiklandó borvacsora mellett. Az idei év az Istvándy Pincénél a Kék Korszak éve lesz, ugyanis nagy hangsúlyt kap a Kéknyelű. A vacsora résztvevői megismerkedhetnek a pincészet Kéknyelű boraival a 2000-es évtől egészen napjainkig, valamint megkóstolhatják a világon egyedülálló Kéknyelű pezsgőt és egy 9 évig fahordóban érlelt késői szüretelésű desszertbort.

Menü:

  • Előétel: Grapefruitos fogastatár házi kenyérrel
  • Leves: Ánizsos Céklaleves mentás túrógombóccal
  • Főétel: Vaddisznó comb bazsalikomos paszternák pürével és sült csicsókával
  • Desszert: Gorgonzolás sajttorta csipkebogyóval
Az Istvándy Kéknyelű kóstoló tételei:
  • KÉKVÉRŰ BRUT – Kéknyelű Pezsgő 2012, Methode traditionelle
  • Istvándy Kéknyelű  2000, 2011, 2014, 2015
  • BadacsonyiKör Kéknyelű  2012
  • Istvándy Szemelt Kéknyelű 2006, desszertbor

Program: Az este zenei élményéhez a pincészet bárzongoristája járul hozzá kedves jazz muzsikával.

Asztalfoglalás:
+36 70 361 8421