Vannak borászok, akik kiterjedt rajongótábort mondhatnak magukénak. Ezek közé tartozik Légli Ottó, aki könnyed, gyümölcsös, gyakran kimondottan üdítő hatású boraival önálló stílust teremtett, megőrizve a balatonboglári borvidék hagyományait. Ám a híres borász vendéglátónak sem utolsó: a vacsora fogásai pazar ételek lesznek, mitöbb, vacsorája alatt élőben zenél a Ritmo de la Pampa duó.



MENÜ

Amouse bouche
Ropogós burgonyás hasé
Légli 333 2014

Hideg előétel
Tengeri süllő, tilápia, fésükagyló „ceviche” lime olajjal friss korianderrel és kaviárral
Légli Sec 2009 Pezsgő

Leves
Csicsókakrémleves kesudióval és kacsamell sonkával
Légli Chardonnay 2012

Meleg előétel
Nyitott ravioli borjúhússal, karamellizált kelbimbóval és karfiolkrémmel
Légli Bányászó Olaszrizling 2012

Főétel
Pancettában konfitált malacnyak, rókagombával töltött malacszegy, mogyoróhagymával és kemencében sült lilaburgonyával
Légli Furmint 2013

Desszert
Gorgonzolás sajttorta gesztenyével, és mandula crumbrel-lel
Légli Gesztenyés Rizling 2011